• Op de zaterdagen wanneer alle jeugd speelt is het belangrijk en ook prettig dat de kantinediensten goed zijn ingeregeld. Na overleg tussen de (jeugd)besturen en kantinecoördinatoren hebben wij besloten om voor alle complexen en alle ouders van jeugdleden welke onder VV Egmond voetballen de kantine diensten voor de jeugd op zaterdag, op gelijke wijze te organiseren.

De kantinediensten worden gedraaid door de ouders/verzorgers van de spelende jeugdleden. Om dit zo eerlijk en transparant mogelijk in te delen met daarbij de minste belasting voor de vrijwilligers is onderstaande opgesteld.

De belangrijkste spelregels zijn:

1. De jeugd coördinator maakt een jaarplanning en geeft aan welk team kantine dienst heeft op welk complex, tussen ca.0800 en 1500 uur (Hierin wordt rekening gehouden met de speel locatie dus wanneer een team thuis op de Lange Plas speelt in een deel van het seizoen, zullen daar de diensten zoveel mogelijk ingevuld worden. Zo ook als teams spelen op de Kwekerij of Hogedijk.)
    2. De kantine coördinatoren communiceren dit naar de coaches/teammanagers.
      - Ieder complex heft een eigen kantine coördinator die de complex planning maakt.
      - De coaches/teammanagers hebben de verantwoordelijkheid om het door te communiceren met de ouders/verzorger van de spelers.
    3. Per team wordt een verdeling gemaakt welke ouders op welke datum een kantinedienst draaien. Iedere ouder/verzorger draait een dienst welke over de dag worden verdeeld.
    4. Als een ouder/verzorger (op het laatste moment) niet kan is deze zelf verantwoordelijk om een ander te regelen. Bijvoorbeeld:i. Ruilen met andere ouder. ii. Kennis/familielid inschakelen.
    5. Kantinecoördinatoren en terrein vrijwilligers nemen GEEN kantinediensten over.

Het kantinerooster vindt u hieronder.

• Brief Kantinediensten VV Egmond download

• Kantinerooster periode 1 (t/m 28 oktober 2023)