• Lidmaatschap

Jeugd

De jeugdafdeling van VV Egmond is groeiende. Momenteel hebben wij jeugdelftallen van de mini’s tot en met de JO19, en bij VV Egmond spelen ook meiden. Dit zijn zowel gemengde elftallen (bij de pupillen) of volledige meiden elftallen.

Geïnteresseerden mogen altijd een aantal keer gratis meetrainen als er voldoende ruimte in het team voor is.

Nieuwe leden worden in een team ingedeeld door de jeugdcoördinator. En gaat in overleg met de betreffende leider(s).

Goed om te weten: Wil je kind graag gaan voetballen maar is er thuis helaas te weinig geld?
    Via het Jeugdfonds Sport & Cultuur is het mogelijk om alsnog te voetballen. Zij betalen voor kinderen (4 t/m 17 jaar) de contributie en eventueel een gedeelte van de sportkleding. Meer informatie is te vinden via https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/alkmaar/

Voor vragen, mail naar algemenezaken@vvegmond.nl

Senioren

Senioren zijn van harte welkom om te komen voetballen bij VV Egmond. De senioren elftallen voetballen op vrijdag, zaterdag en zondag. Ook complete voetbalteams zijn van harte welkom uiteraard.

Op vrijdag wordt er 7-tegen-7 gevoetbald, en op de zaterdag en zondag regulier 11-tegen-11.

Voor vragen, mail naar algemenezaken@vvegmond.nl

Contributie

Deze bijdragen zijn pér jaar en alléén mogelijk via een automatische incasso. De contributie wordt per kwartaal geincasseerd.

Contributie is men verschuldigd per seizoen (ook bij tussentijdse opzegging).

Tarieven seizoen 2023-2024

CategorieJaarContributie
    Senioren vanaf 2004 200
    O16 t/m O19 2005-2008 125
    O12 t/m O15 2009-2012 105
    O10 & O11 2013-2014 90
    O8 & O9 2015-2016 75
    Kabouters 2017 en later 40

Selectie bijdrage Senioren selectie spelers -
    Selectie bijdrage Junioren selectie spelers -

Aanmelden

Aanmelden doe je via de volgende link: aanmelden VV Egmond (of neem even contact op met ledenadministratie@vvegmond.nl)

(NB. op dit moment word je nog lid van een der bestaande moederverenigingen: St Adelbert, Zeevogels of Egmondia, tot het moment dat de fusie volledig is afgerond. De drie verenigingen komen uit onder VV Egmond. De prefix SSA-SJO staan voor de respectievelijke samenwerkingsovereenkomsten met de KNVB en verdwijnt zodra de drie clubs in VV Egmond zijn gesmolten).

Afmelden

Als jij je (helaas) wilt afmelden bij onze club dan dien je het volgende te doen:

Afmelden bij je trainer / leider
    Schriftelijk afmelden bij de club via het e-mailadres ledenadministratie@vvegmond.nl. (Geef nog even aan bij je afmelding van welke "moederclub", St Adelbert, Egmondia of Zeevogels, je lid bent op dit moment).

Let op:

Het lidmaatschap loopt van 1 juli t/m 30 juni.
    Tussentijdse opzeggingen zijn helaas niet mogelijk ivm afdracht bondscontributie en verzekeringsgelden (KNVB).
    Wilt u uw lidmaatschap omzetten van spelend naar niet-spelend lid dan dient u dit ook te melden aan de ledenadministratie.

Overschrijven

Overschrijvingen van een andere voetbal vereniging naar VV Egmond verlopen niet meer via een papieren overschrijfformulier maar digitaal.
    Wel dient ons aanmeldformulier in te vullen ivm de contributie.

Hoe werkt dit?

• Een speler meldt zicht bij de nieuwe vereniging met de KNVB relatiecode
    • De speler vult een inschrijfformulier in en ondertekent deze
    • De nieuwe vereniging meldt het verzoek voor overschrijving digitaal bij de KNVB aan